Domeniul pe viata ?

Domeniul .ro achizitionat pe viata se achita o singura data si apartine clientului.

Transferul unui domeniu/site ?

Pentru a transfera un domeniu trebuie salvate fisierele site-ului si baga de date dupa vechiul server de gazduire apoi trebuie sa inlocuiti dns-urile (nameserverele) actuale cu cele ale serverelor noastre. Veti primi toate instructiunile de la personalul nostru si daca totusi intampinati dificultati ne ocupam noi de actualizarea acestora.

Spatiu gazduire site ?

Spatiul pentru gazduirea site-ului este spatiul care vi se aloca din serverul respectiv pentru a gazdui fisierele site-ului dumneavoastra si adresele de email.

Trafic nelimitat ?

La fiecare vizita facuta pe un site se consuma o parte din traficul de internet pe care il aveti de la cei care va gazduiesc site-ul. Daca aveti un trafic de 30 mb pe luna si traficul sa terminat datorita numarului de vizitatori site-ul dumneavoastra nu mai poate fi accesat pana luna viitoare cand primiti iar cei 30 mb. Traficul nelimitat asigura accesul nelimitat al vizitatorilor pe site.

Backup site/ Salvare site ?

Backup-ul unui site reprezinta salvarea unui site care se poate face manual prin copierea fisierelor si a bazei de date dupa server pe calculatorul dumneavoastra sau poate fi facut automat de server odata la o anumita perioada de timp.

Ce este un nume de domeniu sau url ?

Numele de domeniu este unic. Un nume de domeniu reprezintă un șir de caractere care corespund unei adrese IP numerice aferente unei mașini de calcul (server) conectată permanent la Internet. Cu ajutorul numelui de domeniu vizitatorii se pot conecta la site-ul dumneavoastra.

Cum accesez emailul ?

Dupa activarea contului de gazduire veti primi informatiile necesare pentru configurarea clientului Dumneavoastra de email.

Conectare prin FTP ?

Accesul FTP permite sa va conectati la fisierele site-ului de oriunde prin intermediul internetului. Puteti incarca si descarca fisierele dorite.